Runsaasti parkkitilaa

Lappeenrannan lentokenttä sijaitsee vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Imatralta ja Venäjän rajalta matkaa on vain 30kilometriä.

Lentokentän läheisyydessä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Terminaalin edustan pysäköintialueella on 170 autopaikkaa. Tilaa on yleensä riittävästi, eikä erillistä varausta tarvita. Kävelymatka pysäköintialueelta on lyhyt, vain kymmeniä metrejä, joten kulku matkatavaroiden kanssa on myös vaivatonta.

Invapaikat sijaitsevat terminaalin edustalla erikseen merkityillä paikoilla. Invapysäköintiin oikeuttava kortti tulee jättää näkyvästi esille.

Lentoaseman edustalla on 20 yhden tunnin pysäköintikiekkopaikkaa, jotka on tarkoitettu ravintola-asiakkaille sekä lentomatkustajien tuontia ja noutoa varten.

Matkatavarakärryjä on saatavilla lentoaseman pääoven vieressä ulkopuolella.

Edullista pysäköintiä

Pysäköinti onnistuu kätevästi muutamaksi tunniksi tai jopa viikoiksi kerrallaan. Pysäköinnin voit maksaa lentoasemarakennuksen nurkalla olevalla automaatilla. Maksun voit suorittaa kolikoilla tai yleisimmillä luottokorteilla.

Muista jättää pysäköintilipuke näkyvälle paikalle auton tuulilasiin.

Pysäköintialue P1

Tuntihinnat
1 h 2 €
2 h 3 €
3 h 4 €
4 h 5 €
5 h 6 €
6 h 7 €
7 h 8 €
8 h 9 €
9-24 h 10 €
Tuntihinnat
1 vrk 10 €
2 vrk 20 €
3 vrk 30 €
4 vrk 32 €
5 vrk 34 €
6 vrk 36 €
7 vrk 38 €
Lisävuorokausi + 2 €/vrk
15 vrk 54 €
Lisävuorokausi + 2 €/vrk
1 kk 84 €

 

Alueella on kameravalvonta. Pysäköinti lentoaseman parkkialueella tapahtuu omalla vastuulla.